Termenii și condițiile se aplică întregii activități desfășurate de SC CLADO BIZ SRL prin intermediul magazinului online jucariidezece.ro. SC CLADO BIZ SRL îți rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără nicio notificare prealabilă a persoanelor care utilizează jucariidezece.ro, numite în continuare utilizatori.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor și condițiilor expuse mai jos. Toate comenzile plasate și toată activitatea desfășurată în magazinul online jucariidezece.ro sunt subiect al termenilor și condițiilor definite mai jos.

Brandul comercial Jucării de 10 și domeniul jucariidezece.ro sunt ale SC CLADO BIZ SRL (societate cu răspundere limitată, identificată prin numărul de ordine în Registrul Comerțului J35/1381/2021, Cod Unic de Înregistrare RO44024249, sediul social în județul Timiș, localitatea Variaș, număr 255A).

 

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului jucariidezece.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC CLADO BIZ SRL și/sau a furnizorilor săi și este protejat prin legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Utilizarea fără acordul scris al SC CLADO BIZ SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Comandă și plată

Comenzile se pot face doar online prin două variante: cu cont de client sau în calitate de vizitator, aceasta din urmă însemnând că datele dumneavoastră nu vor rămâne salvate pentru o comandă viitoare.

Plata se poate face:

  • online cu cardul: plata se face la finalizarea comenzii prin redirecționare către procesatorul de plăți eBTpay.

eBTpay folosește tehnologia 3D Secure, promovată de Organizațiile Internaționale de Carduri Visa și MasterCard cu scopul de a minimiza riscul de fraude din comerțul online. Așadar tranzacțiile se desfășoară în maximă siguranță, fiind complet securizate.

Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.

  • transfer bancar (ordin de plată): plata se face în baza facturii primite pe email; expedierea comenzii se face după confirmarea plății.
  • ramburs: plata se face în numerar la preluarea comenzii de la curier; valoarea de achitat este cea confirmată la finalizarea comenzii.

Prețurile afișate conțin TVA (taxă pe valoare adăugată). TVA-ul este de 19%.

Prețurile afișate sunt exprimate în RON și nu includ taxa de transport. Tariful de transport este afișat la rubrica Livrare și la pagina cu coșul de cumpărături.

 

Livrare

Livrarea comenzilor se face doar pe teritoriul României prin intermediul firmelor private de curierat.

Tariful de transport este afișat la rubrica Livrare și la pagina cu coșul de cumpărături.

Ocazional pot fi activate promoții privind transportul. Acestea vor fi anunțate la rubrica Promoții și la pagina cu coșul de cumpărături.

Tariful se aplică indiferent de greutatea coletului și indiferent de adresa de livrat.

Termenul de procesare al comenzii este 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare este 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii. În perioadele aglomerate de peste an (Paști, Crăciun etc) sau în situații ce nu țin de magazinul Jucării de 10 acest termen se poate depăși.

 

Retur

Produsele comandate pot fi returnate dacă au defecte de fabricație sau nu corespund descrierii de pe jucariidezece.ro. Trebuie să fie în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate.

Termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor se vor stabili de comun acord cu dvs.

Taxa de transport aferentă returului este suportată de către client.

 

Garanții

Toate produsele comercializate de jucariidezece.ro sunt noi, în ambalajul original așa cum provin de la producător.

Toate produsele comercializate de jucariidezece.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Toate produsele sunt conforme cu normele europene și legislația națională.

 

Informații din magazin

SC CLADO BIZ SRL oferă atenție și depune eforturi permanente pentru ca informațiile expuse pe site să fie corecte și complete. Totuși, greșelile pot apărea, iar SC CLADO BIZ SRL își rezervă dreptul de a corecta orice eroare fără notificare prealabilă. În situația în care unele descrieri, poze sau prețuri de produse au fost introduse/afișate eronat iar livrarea nu s-a demarat, SC CLADO BIZ SRL își rezervă dreptul de a anula livrarea produsului/produselor în cauză și de a comunica clientului, în cel mai scurt timp posibil, greșeala constatată.