Conform Regulamentului Uniunii Europene (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal datele personale furnizate prin folosirea acestui site vor fi utilizate de către SC CLADO BIZ SRL strict pentru scopul declarat, anume expedierea comenzilor și/sau informări prin newsletter.

Datele cu caracter personal nu vor fi transmise către persoane fizice sau juridice neautorizate din România, din Uniunea Europeană sau din afara Uniunii, nu vor fi afișate în scopuri publicitare, în documente publice sau pe site. Excepție face numele folosit de utilizator la recenzii și care practic va apărea pe site împreună cu comentariile.

Datele cu caracter personale ale clienților vor fi furnizate doar partenerilor SC CLADO BIZ SRL cu scopul de a furniza clienților comenzile (firme de curierat) și autorităților statului dacă acestea vor solicita justificat și legal.

Pentru mai multe informații cu privire la Politica de confidențialitate sau pentru sugestii, reclamații ne puteți contacta în scris la contact@jucariidezece.ro.