… este de fapt despre mine, Luminița, și băiețelul nostru care ne este inspirație și model. Nu știe încă nimic despre toate acestea fiindcă este prea mic, dar sper să fie încântat să descopere că mama lui se ocupă de magazinul de jucării unde se găsesc atâtea minunății.

Afacerea cu jucării este una deosebită deoarece pe cei mari îi îndeamnă la rememorarea copilăriei cu jocurile și jucăriile de odinioară, iar pe cei mici îi invită într-o lume magică ce le va dezvolta imaginația, creativitatea și modalitățile de relaționare cu ceilalți. Cred cu tărie că dragostea oferită copilului și educația prin joacă pot forma adultul fain de mâine.

Așa cum spuneam mai devreme, inspirația, dorința și motivația de a porni pe drumul acesta a venit de la băiețelul nostru. Zi de zi ne oferă lecții simple, dar valoroase, pe care de multe ori noi, cei mari, în graba cotidiană, le trecem cu vederea. Dragostea necondiționată, bucuria lucrurilor simple, sinceritatea maximă și neputința de a rămâne supărat îmi plac cel mai mult.

Ne dorim pentru el sănătate și un drum frumos. Considerăm că educația, corectitudinea și modestia sunt resurse importante prin care îl putem ajuta să-și înceapă, cu pași mici ce vor duce către salturi tot mai mari, această cale demnă de urmat. În construirea și deopotrivă parcurgerea ei ne ajutăm de jucării, jocuri și cărți pentru a forma un om bun. Ceea ce le dorim de asemenea atât celor care ne cunosc personal, cât și acelora pe care vom avea plăcerea să-i cunoaștem prin intermediul magazinului.

Suntem adepții educației prin joacă, prin folosirea unor jucării de calitate și sigure pentru copiii noștri. Iar de aici se desprind și principalele criterii de selecție a produselor pe care vi le prezentăm.

Jucăriile din lemn, stimulative și interactive, puzzle-urile cu o gamă variată de modele, jocurile de exterior, dar și altele – pe care vă invităm să le descoperiți – fac parte din oferta noastră. Cărțile propuse sunt tot dintre cele mai interactive, parcurgerea lor fiind o adevărată încântare pentru cei mici. Iar jocurile de exterior sunt menite să susțină și promoveze mișcarea și activitățile în natură, esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Prin urmare, magazinul nostru nu este numai pentru părinți, ci și pentru toți cei care contribuie la această dezvoltare, fie ei alți membri de familie, prieteni sau profesioniști în domeniul educației.

Nădăjduim să primiți cu gând bun și bucurie tot ce facem. Nădăjduim să creștem și să învățăm împreună!